Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Min kæreste snakker med en dreng hele

og er mega usikker på hende

Hvad skal jeg gøre

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Snak med hende om at du er usikker på hende. Men du skal gøre det på et godt tidspunkt. Ikke på et dårligt det er VIGTIGT!❤
Og sig det stille og roligt. Men du må ikke sige til at du ikke stoler på hende, fordi så tro hun at du vil forlade hende. Tro mig! det skal du ikke sige til hende!
Håber mine råd hjælper dig og i finder ud af det sammen❤💕

  • pige, Pige, 13 år

Hejj
Når man er i et forhold skal man jo kunne stole på hinanden. Så du skal kunne stole på at det bare er en ven hun hele tiden skriver med. Men nogle piger har det med at skrive med alt for mange drenge når de er i forhold, det skal du bare lige vide.
Men hvis jeg var dig ville jeg spørger hende hvem det er hun skriverr med og så bliv sikker på at det bare er en ven hun skriver med.

  • Pige, Pige, 13 år

Hej
Mit bedste råd ville være at snakke med hende om det og at du er usikker. Jeg er sikker på at hun vil forstår det:)

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat