Brev

Kæreste

Min kæreste ville gerne holde en pause

fordi hun synes at det gik for hurtig

hvad skal jeg gøre?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Snak med hende om det også spørg hende om hvor meget plads hun skal have?

  • pige, Pige, 13 år

Hej. det bedste du kan gøre er at give hende den afstand hun har brug for. jeg holdte selv en pause med min daværende kæreste fordi alt gik meget stærkt. det hendes ønske og det skal man bare respektere.

  • E., Pige, 16 år

Hej. Jeg er enig med de andre, det er bedst at give hende noget space. Det er måske hårdt, men det kan måske føre til noget godt om lidt tid. Giv hende den tid hun har brug for. Jeg håber i får det til at virke

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat