Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 17
nu ved jeg ikke hvor glad du er for ham, men hvis jeg var dig ville jeg fortælle ham at du ikke følger i er kærester længere fordi han bruger alt sin tid på computerspil
jeg ved du siger du har snakket med ham om det men nogle gange skal man være lidt tydeliger over for drenge ind man lige tror
nu ved jeg ikke vad han spiller men kunne det være noget du måske kunne være med til at spille en gang i mellem for hans skyld? så er han måske mere tilbøjelig til at lave andre kæresteting bag efter
ellers ville jeg sige at det ikke skal være jer to hvis du mener han virkelig ikke har tid til dig, det ikke sjovt at slå op med nogle men hvis du følger at du ikke kan rygge på ham syndes jeg at det er den bedste løsning også selvom at du er glad for ham
men det andet kan slide dig op og ende med at gøre dig rigtigt ked af det
for hvis der er noget jeg ved er det at man skal være glad for at være i et forhold ikke ked af det (selvfølgelig må man godt være trist en gang i mellem men ikke hele tiden)

  • pige på 18, Pige, 18 år

din kæreste er ikke moden nok til at have en kæreste, forlad ham

  • dreng 13, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat