Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv en pige så jeg ser det lidt fra hendes vinkel(;
Jeg ville syntes det var romantisk hvis mit chrush spurgte mig ud og så bare pludselig kyssede mig før han overhoved havde udtrykt sine følelser. Eller ville kysse mig i regnen bag cykelskuret. Elle måske i timen skrev Tim dig, fir så kunne i hele timen side og have øjenkontakt og være såå glade fir hinanden, altså du ved de der sekunder luge inde. Gaven er heeeelt åben

  • Den kloge, Pige, 13 år

Hej dreng på 16. Jeg kan godt forstå det er svært det der med at spørge om i ska være kærester men ærlig talt synes jeg bare du skal hoppe ud i det og spørge hende og hvis hun så siger nej er det hendes problem og så har du prøvet men hvis hun siger ja så skal du være rigtig glad

  • Just wanna help, Pige, 23 år

Hej

Det kan vær svært og sige men måske kan du gøre det du skriver eller siger til hende ” hey. Jeg har været lidt bange men jeg kan godt lide dig. Men jeg ville ikke ødelægge vores venskab” og så se hvad hun svare og så bare tag det roligt og prøv og snak sammen. Hun os og være ærlig.

Håber det hjalp

Vh

  • S, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat