Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Hej,

jeg er en pige på 11 og snart 12.

Jeg kan godt lide en dreng der har gået i min klasse,

så han er flyttet.

Han og jeg er virkligt gode venner.

Men jeg ved ikke om han kan lide mig.

Hvad skal jeg gøre, og tør ikke sige det til ham….

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hejj, jeg har været i sådan en situation før, men jeg skrev det til ham også selvom jeg ikke turde. Men det viste sig at han også kunne lide mig 🙂

Så jeg syntes du skal se frygten i øjnene og sige du godt kan lide ham. <3 Go for it!

Kærlig Hilsen 🤍✨

  • 🤍✨, Pige, 11 år

Hejsa!
Jeg stod i selv samme situation for nogle år tilbage. På hans sidste skoledag fortalte jeg ham, at jeg kunne lide ham, men han gav ingen indikationer i forhold til hans følelser over for mig.
Nogle år senere var vi til en fest sammen, hvor vi kyssede, og vi skrev sammen i nogle måneder efterfølgende. Vi indledte dog ikke et forhold, da distancen var for stor, og kontakten er nu ikke-eksisterende.
Hvis du har mod på det, så fortæl ham det.

  • Pige, Pige, 18 år

Er lidt i ligne situation med min bedste ven, bare med den forskel vi begge ved vi elsker hinanden og burde blive kærester. Jeg er bare for dum, tør ikke tag chancen fordi han også skal flytte. Har ikke lyst til at miste både min bedste ven og kæreste på en og samme dag.

Mit råd til dig vil være, at føle efter. Spørg dig selv om du villig til at satse jeres venskab. Du kan også spørger uden enlig at spørger direkte.

Eksempel kan du skrive: “Jeg savner dig, og tænker meget på dig ”
Og se hvad han svare. Hvis nu han skriver han også savner og tænker på dig, kan du efterfølgende skrive, at du vil kramme ham hele dage, hvis i var sammen lige nu.

Måske svare han tilbage på en måde, som gør, at du bliver lidt mere bevidst om hvad han selv tænker. Prøv at flirt med ham, kald ham søde, send ♥️😍😘 😚💋💕💖, og se om han reagerer på det ved at flirt tilbage.

Håber på det bedste. 🤗

  • Sara, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat