Brev

Kæreste

Hej jeg er en pige på 14.

Jeg har længe følt mig parat til at have en kæreste

men er ikke den bedste til at snakke med fyre.

Jeg føler at alle mine veninder har en chance ved fyrrende udover mig.

Jeg kunne godt tænke mig en

men ved ikke hvordan man gør

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Heyyy!
Jeg ved ikke så meget om det der kæreste noget.

Mine råd til dig er:
Nr 1: Hver dig selv
Nr 2: Får dine veninder/venner med til at snakke med en du måske kan lide, og når I snakker godt sammen kan du måske blinke med dit ene øje eller et eller andet tegn til dine veninder/venner om at de skal gå og så BANG så har du en samtale med en dreng (tror jeg).
Nr 3: Hvis I måske er en venegruppe på f.eks 3 drenge og 3 piger og en af dem var en fu kunne lide kunne venegruppe måske tage i biffen eller Tivoli en sådan noget og så sid ved siden af den du kan lide og så hvis i f.eks sidder i klassen kunne du jo prøve at starte en samtale om et eller andet med skolen eller ja hvad ved jeg og så er der sikkert noget både du kan lide og noget den du kan lide, kan lide.

Håber du forstår og at jeg kan hjælpe KH 🛹🔥🏳️‍🌈

  • 🛹🔥🏳️‍🌈, Pige, 11 år

Som hun siger.
Kærlighed kommer når du mindst venter det. Hvis dine veninder ses med drenge så fortæl dine veninder du interesseret i at få en kæreste. Måske de kender en dreng der lige er din type. Måske de kender en der allerede er lun på dig. Er der en du selv kan lide, som dine veninder kende? Hvis ja, kan de måske hjælpe dig med at lærer ham at kende. Bare lov mig du ikke gør noget forhastet. Lad vær med at sig ja til sex, medmindre det en du virkelig elsker. Din første gang skal være speciel, og der er drenge der vil udnytte din trang til at få en kæreste. Siger ikke det sker. Men please pas på dig selv.

  • Sara, Pige, 14 år

Ting tager sin tid. Vent og se så kommer det nok

  • piger, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat