Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Hej jeg er en pige på 14.

Jeg har længe følt mig parat til at have en kæreste

men er ikke den bedste til at snakke med fyre.

Jeg føler at alle mine veninder har en chance ved fyrrende udover mig.

Jeg kunne godt tænke mig en

men ved ikke hvordan man gør

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Heyyy!
Jeg ved ikke så meget om det der kæreste noget.

Mine råd til dig er:
Nr 1: Hver dig selv
Nr 2: Får dine veninder/venner med til at snakke med en du måske kan lide, og når I snakker godt sammen kan du måske blinke med dit ene øje eller et eller andet tegn til dine veninder/venner om at de skal gå og så BANG så har du en samtale med en dreng (tror jeg).
Nr 3: Hvis I måske er en venegruppe på f.eks 3 drenge og 3 piger og en af dem var en fu kunne lide kunne venegruppe måske tage i biffen eller Tivoli en sådan noget og så sid ved siden af den du kan lide og så hvis i f.eks sidder i klassen kunne du jo prøve at starte en samtale om et eller andet med skolen eller ja hvad ved jeg og så er der sikkert noget både du kan lide og noget den du kan lide, kan lide.

Håber du forstår og at jeg kan hjælpe KH 🛹🔥🏳️‍🌈

  • 🛹🔥🏳️‍🌈, Pige, 11 år

Som hun siger.
Kærlighed kommer når du mindst venter det. Hvis dine veninder ses med drenge så fortæl dine veninder du interesseret i at få en kæreste. Måske de kender en dreng der lige er din type. Måske de kender en der allerede er lun på dig. Er der en du selv kan lide, som dine veninder kende? Hvis ja, kan de måske hjælpe dig med at lærer ham at kende. Bare lov mig du ikke gør noget forhastet. Lad vær med at sig ja til sex, medmindre det en du virkelig elsker. Din første gang skal være speciel, og der er drenge der vil udnytte din trang til at få en kæreste. Siger ikke det sker. Men please pas på dig selv.

  • Sara, Pige, 14 år

Ting tager sin tid. Vent og se så kommer det nok

  • piger, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat