Brev

Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du føler at der er noget galt med dig så prøv at fortælle hende det, du kan måske vise brevet her (det er godt skrevet)

ellers kan du måske snakke med en voksen om hvordan du har det hvis den du stoler mest på omkring sådan noget ikke kender til jeres forhold kan du lave det om til en ven og du føler han andre venner tager ham fra dig.

Hvis du får fortalt hende hvordan du har det med ting og får redt ud i det får du det også bedre med det og slipper for følelsen af at du “knuser” hende

  • M, Pige, 14 år

Tilbring lidt mere tid sammen med hende fks. En legeaftale

  • Anonym, Dreng, 10 år

Vi kan ikke ses pga corona

  • Dreng, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat