Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Hej jeg er en dreng på 12 år og jeg har mange følelser for en pige

men hun er lige blevet kærester med en anden

jeg kan ikke holde til at se de to sammen så ved ikke hvad jeg skal gøre

og den dreng som der er kærester med hinde en der har taget min kæreste fra mig før

kan i hjælpe mig😪😪

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Selvfølgelig er du gammel nok til at have en kæreste. Nogle fra min klasse havde da et forhold i 8 måneder som startede OG sluttede i 6. De nåede at være rigtigt kærester. Du er klar! Jeg kan kun anbefale dig at vente. Det er meget svært. Prøv at tænk på at du ikke kan få hende. Tænk på det hver gang du ser hende. Det er svært i starten, men du vil venne dig til tanken og det kan blive mere overskueligt. Man kan jo altid håbe på at de slår op uden at være et dårligt menneske. Og endnu en gang selvfølgelig er du klar til at få en kæreste. Og nu må du heller ikke bruge andre som en “erstatning”. Det vil være synd for dem. Hvis du nogensinde skulle blive opdaget ville du også være “the bad guy” i deres liv. Det ønsker inegn. Vel? Jeg håber alt godt for dig!!!!

  • Ik lyt til de andre, Pige, 13 år

Du skal ikke være bekymret jeg er 16 og har først lige fået en kæreste nu, som jeg elsker over alt på jorden og jeg havde ikke engang ledt efter en

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg har været ude for nogenlunde det samme… Bare prøv at kom over hende. Fokuser mere på andre mennesker. Som for eksempel dine venner eller familie. Held og Lykke

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat