Brev

Kæreste ?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 12

Syntes du skal fortælle dem du kan stole på.
At i er kærester det kan være man bliver drillet men bare vær ligeglad.
Du skal ikke være bange for sådan noget og fortæl din mor det. Hun tager det nok helt fint.

  • Nullermand, Dreng, 14 år

hej! hvis du føler dig forelsket i ham syntes jeg godt du kan fortælle det til familie og venner. men hvis du ikke føler dig klar til at kysser og kramme osv. så syntes jeg du skal fortælle det til ham så han er klar over at du ikke er klar til det

  • Anonym, Pige, 12 år

Hvis du ikke er klar til et forhold, og til at kunne fortælle folk om det. Så er det måske bare ikke et rigtige for dig lige nu. Du skal først være i et forhold, når du er klar til det. Dig og din kæreste, kan altid finde sammen, når I begge er helt klar.
Ellers snak med din kæreste om det, så I kan komme med en fælles løsning.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat