Brev

Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror det er helt almindeligt når nogen går fra at være drengeven til ens kæreste. Jeg har selv oplevet nøjagtig det samme. Jeg havde også en rigtig god drengeven og vi var så meget sammen at besluttede at blive kærester. Jeg troede jeg elskede ham men jeg fandt ud af at jeg bare blev ved at se ham som min meget gode ven. Jeg tændte ikke på ham og blev ikke våd når skulle være sammen. Han var jo bare min ven… Jeg valgte at være ærlig overfor ham og han forstod mig og nu er vi bare venner igen.

  • Iris, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat