Gratis

anonymt

24/7

Brev

Kærelighed

Hey

 

jeg er en dreng på 11 år og jeg har en kæreste men jeg ved ikke helt om jeg kan stole på hende og nogen gange kysser hun med andre drenge

 

men jeg elsker hende helt vildt og jeg vil ikke lade vores kærelighed (som vi nok ikke har) dø her og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ???

 

Plz hjælp mig

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hejjj, kan man virkelig kalde hende en kæreste hvis hun kysser med andre? Måske skulle du snakke med hende om det og spørge hvad hun selv synes der skal ske? :/

  • Klat, 13 år

spørg hende om hun virkelig mener det mellem jer to.

  • bente, 12 år

Jeg tænker også, at i måske skulle snakke med hinanden. Sådan lidt omkring, hvad i mener med at være kærester, og hvad i egenlig føler for hinanden.
Jeg håber i finder ud af det sammen, men nogle gange duer det bare ikke. Og hvis det er tilfældet, kan du nok ikke gøre så meget. Men jeg er sikker på, at du nok skal finde en anden, hvis det er.

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat