Brev

Kærelighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey

Start med at tale med hende om hvad hun laver og fx når i skal arbejde i fysik kemi kunne det jo være i ikke bliver færdige så i skal arbejde sammen efter skole prøv at være lidt afslappet så skal alting nok gå.

  • Pige på 13 år, Pige, 13 år

hej
jeg er selv en af de stille typer i klassen, og jeg mener også selvom det kan være svært at vente at du nok skal lære hende bedre at kende og at hun skal lære dig bedre at kende.
Hvis du så derefter føler endnu mere tiltrukning til hende og du føler at hun også kan have et godt øje til dig så mener jeg da bestemt at du skal prøve at invitere hende ud 🙂

Held Og Lykke

  • Min Yoongi, Pige, 15 år

Hej
Jeg har selv prøvet det med at kunne lid en pige og så ud af det blå arbejde sammen med henne. Hvis du bliver navøs eller hvis du stammer når du snakker med henne skal du bare trække været langsomt og snakke langsomt.
Held og lykke, håber det går godt.

  • Bygge mand Bob, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat