Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærelighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey

Start med at tale med hende om hvad hun laver og fx når i skal arbejde i fysik kemi kunne det jo være i ikke bliver færdige så i skal arbejde sammen efter skole prøv at være lidt afslappet så skal alting nok gå.

  • Pige på 13 år, Pige, 13 år

hej
jeg er selv en af de stille typer i klassen, og jeg mener også selvom det kan være svært at vente at du nok skal lære hende bedre at kende og at hun skal lære dig bedre at kende.
Hvis du så derefter føler endnu mere tiltrukning til hende og du føler at hun også kan have et godt øje til dig så mener jeg da bestemt at du skal prøve at invitere hende ud 🙂

Held Og Lykke

  • Min Yoongi, Pige, 15 år

Hej
Jeg har selv prøvet det med at kunne lid en pige og så ud af det blå arbejde sammen med henne. Hvis du bliver navøs eller hvis du stammer når du snakker med henne skal du bare trække været langsomt og snakke langsomt.
Held og lykke, håber det går godt.

  • Bygge mand Bob, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat