Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærelighed

Hej

jeg kan virkelig lide 1 fra min klasse

men han kan ikke lige mig

hvad skal jeg gøre

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige
Du kunne måske spørge dig selv om han betyder så meget for dig at du vil være sammen med ham og ikke give op eller om han er det værd

  • Sushi, 11 år

hej.
det lyder mega svært, at få sådan noget at vide, men der er stadig andre søde drenge derude – måske den helt rette dreng for dig?
hvis han virkelig er den rette, burde du ikke give op, men hvis han har gjort det 100% klart, at han ikke gengælder dine følelser, så er der desværre ikke andre muligheder end at acceptere det. det lyder måske umuligt at komme videre, men jeg har prøvet det 2 gange, og jeg har slet ingen følelser for dem længere. ikke alle drenge er den rette for en 🙂 held og lykke!

  • jskfdbldb, Pige, 15 år

Hej pige på 12 år
Det dilemma har jeg også prøvet at stå i og græd ret meget Men alt for meget det var bare en Dreng og han var også en kæmpe nar han begyndt at drille alle mulig så jeg sagde bare til mig selv at jeg var faktisk er heldig han sagde nej og komme videre men det var ikke bare så lidt jeg snakker meget med mine veninder om det og lige i den periode vil jeg gerne have vidst at der var noget der hed børnetelefonen jeg håber du kan bruge mit råd er at du kommer videre over drenge men ellers så prøv at spørg ham og hvis han så siger nej så kan du vil du være ligeglad med ham så man skal ikke være sammen med en som ikke vil være sammen med dig for så er han nok heller ikke sød mod dig❤️💜💖💖💖

  • A, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat