Brev

Kæmpe crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Girl, queen B. Du er 100 procent det skønneste og det ved jeg udfra den besked… Tænk at have en der tænker så meget på sig og beundrer hver enkel bevægelse man laver… Jeg kender følelsen! For jeg crusher på samme måde… Du skal bare sige hey du.. Jeg synes du virker mega cool, vil du hænge ud?
Læn dig tilbage og se hvad der sker! Om ikke andet er alle interesserede i at få en større omgangskreds og et bedre netværk så hvis han afviser en hang-out er han slet ikke det værd
Jeg tror på dig! Go get your man<3
Kys!

  • ConfidenceBoost, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat