Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ka ikk få ham ud af mit hoved

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal blive ved med at kunne lide ham altså vis du er forelsket desuden kunne du prøve at tale til ham og flirte lidt og då for eksempel når han siger hvad er klokken og du måske er i nærheden så sige hvad klokken er eller sådan noget lignende håber det hjalp hilsen miiig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej!

Det lyder som om du har et crush på ham her, eller måske er blevet forelsket. Det kan virke super fedt hvis han siger noget til dig som indikerer han godt kan lide dig, men på samme tid kan det være det værste i verden hvis han har det sjovt med andre.

Desværre er der ikke lige en hurtig løsning på at fjerne dine følelser imod ham, og forelskelser kan i nogle tilfælde vare op til to år. Hvis du gerne vil komme over ham, kan du selvfølgelig prøve at holde dig væk, men jeg anbefaler at du (hvis du har lyst eller tør), indrømmer dine følelser imod ham. Det er meget nemmere at komme videre hvis man ved hvad den anden føler omkring en. Og hvis han kan lide dig, kan du tage den derfra 😉

Mvh. B

  • B, Dreng, 15 år

Du kunne fortælle ham hvordan du har det, men hvis det er helt no go🙅🏻‍♀️ Så hville jeg nok råde dig til at lavet noget du godt kan lide med dine venner eller familie❤️‍🔥
Bare husk at det er noget vi andre også har været eller kommer igennem, om man så er til piger eller drenge❤️

  • Anna, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat