Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Julegave til kæresten?

Jeg er begyndt og tænke på julegaver.

Min kæreste er 16 og jeg vil gerne give ham en lidt speciel julegave.

Det må godt være sådan lidt frækt.

Har I nogen forslag?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Du kunne lave en stor pakke hvor det eneste der var. Var et kondom og derefter sig at han skal med ind i sengen. Kunne det være en idé han skal nok blive glad ligemeget hvad det er.

  • Martínez, Dreng, 15 år

Sidste jul lavede jeg en skattejagt til min kæreste en dag jeg var alene hjemme. Jeg lagde poster rundt om i huset og haven og gav ham et lille hint om at der altså ventede ham en god gave hvis han fandt skatten. Og skatten det var så mig i form af et blowjob. Han syntes det var en fed gave og hyggede sig mægtigt med skattejagten. Præmien kan man jo også la være noget andet.

  • Kira, Pige, 16 år

Hey faldt lige over dit brev og nogen af kommenterende og tænkte på, hvis nu du ikke havde lyst til at din gave var noget sexuelt, kunne du give ham nogen søde billeder af dig og ham indrammet og sådan noget, du sagde også at det gerne måtte være lidt frækt så måske et billede af en gang hvor i “huggede jer (hvis i har et) og måske også nogen lidt frække billeder. Bare en idee

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat