Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjæææælp please ( forelsket)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år.
Det er ikke altid nemt er være forelsket.
Men du kunne prøve at snakke med en af dine venner som du stoler på. Eller prøve at blive venner med ham det kan være at han vl kunne lide dig.

  • Anonym hjelper, 10 år

Hej med dig
Den første forelskelse rammer altid hårdt (ved ikke om dette er din første forelskelse , men det går jeg ud fra pga. din alder)
Hvis du gerne vil lære ham at kende kan du måske begynde at snakke til ham. Det behøves slet ikke at være noget stort, måske kan du bare sige hej en gang i mellem, og stille og roligt lære ham at kende.
Det hele kan godt føles lidt overvældende hele tiden (trust me, jeg kender det) og nogle gange kan det også godt være hyggeligt, at være småforelsket fra sidelinjen.
Held og lykke, Hjælperen <3

  • Hjælperen, (they/he/she), 13 år

Hej

En ting der ofte hjælper mig i sådanne situationer er, at tænke, hvis ikke jeg prøver er der ingen sandsynlighed for der sker noget, men hvis jeg prøver er der en LANGT højere chance. Så hvis ikke du prøver bliver det aldrig til noget.
Og hey! drenge elsker piger der spiller fodbold eller piger der står og kigger på, jeg taler fra erfaring, så du har gode muligheder!

Held og lykke

  • Anonym, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat