Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg er ikke forelsket i min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey,
Jeg har tidligere været i et forhold, hvor mine følelser gradvist ændrede sig, da min kæreste dengang startede på efterskole. Det var udfordrende for mig at kommunikere mine følelser, så jeg endte med at fortælle “hvide løgne”. At tale med min far om situationen hjalp mig, da han havde oplevet noget lignende. Det kræver mod at være ærlig i sådanne situationer. Men det er vigtigt at forklare ham, at dine følelser har ændret sig, og at du føler behovet for at bevæge dig videre. Han skal forstå, at selvom han stadig har følelser, betyder det ikke nødvendigvis, at du føler det samme. Jeg håber, du finder den rette løsning.
Mvh.
Fred

  • Fred, Dreng, 17 år

Jeg tror du skal helt sikkert slå op med ham eller fortælle ham hvordan du har det. Man skal slet ikke have en kæreste som gør sig utilpas, din kæreste skal være en du er tiltrukket og behagelig med.

  • Anonym, Pige, 11 år

Kære dig,

Det er helt normalt at du har lyst til at have alenetid, selvom du har en kæreste. Jeg er sikker på – hvis han er en god kæreste – at han vil forstå dig hvis du fortæller ham at du har brug for noget tid alene.

At du ikke har følelser eller på anden måde føler dig tiltrukket af din kæreste hverken personligt eller fysisk er dog en anden sag. Det kan være en blanding af at du føler han er for intens, men det kan også være fordi, at I ikke er “meant to me”. Hvis du mærker efter og finder ud af at sidstnævnte er grunden, så synes jeg at du skal – i respekt for ham – fortælle ham det hurtigst muligt.

Alt godt!

  • W, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat