Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne have kæreste.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Man får ikke en kæreste eller en god ven ved at ændre på sig selv. Min erfaring er at man bliver mere interessant hvis man er sig selv. Ingen har lyst til at være kærester med en som prøver at være en anden. Prøv at fokusere på at opbygge selvtillid og øv dig i at hvile i dig selv i stedet for at ‘please’ andre. Det lyder som om du er en god ven så jeg kan ikke forestille mig at pigerne ikke ville gide dig. Du skal bare lige ud og vise dig selv frem så de ved at du er der. Og man kan ikke komme ud til folk hvis man ikke har selvtilliden til det. Så følg dit hjerte og elsk dig selv før du kan elske andre. Jeg lover det nok skal betale sig hvis bare du har en smule tålmodighed <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej Dreng på 13
Nu har jeg ikke selv angst, så jeg ved ikke hvordan det er at have det. Jeg vil sige at det er for tidligt at få en kæreste når man er 13, men har selv været der. Jeg går selv til svømning. Der var der ca. 50 procent af holdet som var piger. Du kan også prøve at få et arbejde. Måske i et supermarked?
Jeg håber at du kan bruge mit svar og held og lykke i fremtiden.
Mvh Dreng på 14

  • Dreng på 14, Dreng, 14 år

Haiii dreng på 13^^
I forhold til en af de andre svar synes jeg ikke det er for tidlig at have en kæreste i din alder det ville kun være for tidlig hvis der var 10 og ned. For at få en kæreste ville der måske være en ide at spørge dine venner om de har nogle venner som du måske kunne date eller du kunne starte på en club for at møde ny mennesker, evt. fremtidig kæreste.
Siden du har angst så vil jeg spørge om du har fået talt med nogen om det? Og omkring akavet hedden så måske finde en måde at være mindre akavet fx kunne at lade som om du er selv sikker være smart for ofte når man lader som om bliver det rigtig til sidst.
Jeg håber du kunne bruge svaret!
Kh mig

  • J., Transdreng , 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat