Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

joke om pige er gået for langt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej makker, super modigt af dig at søge hjælp. Tag en snak med hende, eller lad den ligge – det giver ingen at sidde og kontemplere hendes tankegang. Den gætter du aldrig! Hvis du synes hun er sød, så lær hende at kende, og så se hvad der sker. Ellers lad den ligge. Der er mange smukke piger i verden ; )

  • Holland, Dreng, 19 år

Ville råde til dig og prøve måske enten og skrive eller snakke med hende hvor der ikke er andre der skal stå lige ved side af jer og så snakke om at det hele er en misforstålse osv snakke tingene ud, har selv prøvet noget ca det samme

  • Ano, Dreng, 14 år

Snak med hende stille og roligt hvor i er alene
Og bare fortel hende sandheden

og sig det var aldrig din intorision at gøre nogle støt eller ked af det

Held og lykke❤️

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat