Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan gor jeg en drengs nummer?

Hej jeg er en pige på 12 meget snart 13.

Jeg har kunne lide denne dreng i meget lang tid,

og ville gerne have hans nummer eller snap.

Jeg er virklig vild med ham, jeg tør ikke at tale til ham.

Tror også han kan lide mig.

Han kigger på mug i timerne og smiler nogen gange.

Men ville bare vide hvordan jeg for en drengs nummer eller snap.

Mvh. Pige på 12

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej,

Hvis du spørger mig, er det eneste rigtige at gøre bare at gå hen til ham, snakke med ham og sige det som det er. “Hej (navn) jeg ville bare gerne sige, at jeg synes du er ret sød”. Selvom det kan virke cringe og nærvepirrirne tænker jeg kun, at han kan blive glad for det lige meget hvad. Pøj pøj med det 🙂

  • Anonym

Hej
Jeg ville prøve at komme lidt tættere på den her dreng og blive lidt bedere venner med ham og så skal der nok komme helt naturligt. Du kan også hjælpe det lidt på vej ved at fx (hvis man selv må vælge makkere) være sammen med ham i et skoleprojekt og bruge det som “undskyldning” til at få hans snap eller nummer.
Men i bund og grund ville jeg bare prøve at blive lidt bedere vennner med ham ved fx at snakke lidt mere med ham i skolen.
Held og Lykke
DBH N

  • N, Pige, 13 år

Kære pige på 12
Jeg har selv haft et crush på den måde jeg prøvede ar være sammen med ham og få ham til at grine og sådan og uden det behøver at være helt akavet at spørge om nummer kunne det være du skulle skrive dit nummer ned på et papir krølle det sammen og lig det på hans bord

Håber det hjalp

Mvh.pige på 10

  • Anonymt, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat