Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil have en kæreste!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Fokuser på at lave andre ting, hæng ud med vennerne og veninderne, oplev ting. Du glemmer det mest hvis du laver noget som kan holde dine tanker fra kærligheden.

  • Rasmus, Dreng, 17 år

Jeg har det også på samme måde… Men føler det er forkert at have det sådan men jeg fandt bare en hobby jeg lavede meget. Og jeg så hvordan folk var sorg og gjorde dumme ting når de slog op… det hjalp mig 😀

  • ANonymt :D, Dreng, 12 år

Hej pige på 16år
Det med du ikk er pæn det tror jeg ikke på og helt fjollwt og sådan tror jeg ikk du er med du er så du kunne tage et bilede af denne tekst

Jeg er smuk🌷
Jeg er rolig🍁
Jeg er glad🌳
Jeg er nysgerrig🐚
Jeg er tålmodig🌱

Det er 5 du kan sige til dig selv du kan fx kopierer og så hænge den på dit bade værelse og så sige dem til dig selv når du tager make-up på eller du lige har varet i bad osv osv
Kh mig

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat