Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil gerne have en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, Jeg føler at du skal se frem på hvad der kan ske inden du beslutter dig- Altså- tænk frem på hvordan du vil føle- hvordan vil du snakke- vil i komme frem til noget… Og sådan da- det er aldrig for tidligt eller for sent.

  • Jeg hjælper gerne, Pige, 12 år

Hej
Synes det lyder lidt som om du bare vil være sammen med han fordi han er lækker hvis det er faktum skal du bare lære ham at kende det må vel. være meget nemt når din lære hans mor godt vil have jer sammen men helt ærligt en dreng bare fordi han er lækker det fortjener han ikke og det gør du heller ikke, så mød ham se om i har kemi hvis ikke er der ikke nogen der kan tvinge jer til at være sammen
Håber jeg kunne hjælpe
S.H

  • S.H, Pige, 12 år

Øv det foran spejlet😏

  • Mig-, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat