Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke om jeg vil have et forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige,

Det lyder som om, du har gjort dig nogle gode overvejelser. Du er også meget ung, og du har masser af tid til at få kærester. Det behøver ikke være lige nu. Når det så er sagt, så er det min erfaring, at hvis man er i tvivl, om man kan lide en person nok til at blive kærester, så er det egentlig, fordi det ikke er det man vil. Tvivl skal der ikke være, når det kommer til forhold. Hvis du virkelig vil være kærester med en person, så vil du vide det helt nede i maven. Mit råd er at lade dit crush være et crush, og bevare dit gode venskab med ham.

  • Maria, Pige, 21 år

Kære pige på 12, du er ung og behøver ikke at ha en kæreste endnu. Hvis du kan lide ham, bare prøv, måske ødelægger det alt måske bliver i bare tætter. Risikerer, det bedre at prøve at får noget bedre, og miste, end at være bange for det går galt, for det er der tingene går galt. Ikke sidde og tænke for meget over det, du ung og du kan ha et par forholde bare for sjovts skyld. Prøv at går efter din følelser. Snak med din veninder som du stoler på, Hvis du ikke sikker på hvad du føler, det hjælper at får det sagt højt.
Håber alt går vel.
Mvh José

  • José, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat