Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke hvordan man snaver rigtigt

Hej jeg er en dreng på 14

Her på det seneste er jeg begyndt at snakke med en pige

men jeg har ingen anelse om hvordan man snaver.

Jeg har ikke lyst til at fortælle hende

at jeg ikke ved hvordan man snaver,

fordi jeg er bange for at hun så bare smutter

og finder en anden.

Håber der er nogen

der kan forklare hvordan man gør

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14!

Jeg ved lige præcis hvordan du har det, jeg kan sagtens huske min første gang, det bedste jeg kan sige er man bare skal springe ud i det med begge ben, det lyder lidt underligt, men det er der virker bedst, der er ingen rigtig og forket måde at gøre det på

Prøv bare at vende hvodet lidt på skrå og så start med bare at kys, og hvis du så kan mærke hun føler for det, så prøv bare at bruge lidt tunge os, der ingen rigtig måde, prøv der frem, det skal nok lykkes det ved jeg!

Hæld og Lykke!

  • S, 17 år

Tusind tak for alt jeres hjælp jeg var sammen med hende idag det gik fantastisk

Vi snavede og det gik super. Hvis jeg så skal være helt ærlig håber jeg det kommer til at ske igen fordi det var enormt dejligt.

Udover det var det også min første gang så at tænke på hvordan det gik føler jeg mig virkelig glad inden i og intet af det her ville ske hvis i ikke havde hjulpet mig

  • Dreng med spg, Dreng, 14 år

Altså hvis jeg skulle give dig et godt råd vile jeg nok søge på det og se hvordan man gør, det er nok lidt mærkeligt men det er normalt at man gerne ville snave med kærsten. Du kunne også spørge hende om hun vidste hvordan man gjorde det. Fordi det er jo bare eller det handler jo om at man kysser men bare hvor at tungerne rører hinanden og sådan noget. Men jeg håber da du får en god oplevelse med hende❤ og jeg håber jeg kunne hjælp dig.

  • anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat