Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke hvad jeg gør galt…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej genert dreng,
Piger kan være sindssygt svære at forstå. Ligesom vi piger synes i drenge kan være svære at forstå.
Det lyder for mig som om, at pigen du godt kan lide er usikker på sig selv og sine følelser.

Det at hun griner af dig, kan der være mange årsager til.
Hun kan være usikker på sig selv, måske kan hun lide dig, men tør ikke vise det, især ikke hvis hendes veninder er til stede, og det lyder jo desværre ikke lige frem som om, at de er specielt begejstret for dig efter den episode du skriver om.

Jeg ved du genert, og det jeg siger nu vil du nok finde super grænseoverskridende.
Men jeg synes simpelthen du henvende dig til hende, og spørger om du kan få lov at snakke med hende alene et øjeblik. Gå et sted hen hvor i ikke bliver forstyrret, også simpelthen sig undskyld til hende.

Fortæl at du er ked af det som er sket, fortæl ærligt at du ikke hørte eller fangede de hint, om at du skulle stoppe.
Sig du fortryder det, og på ingen måder havde et ønske om at gøre hende til grin, såre hende eller gøre hende ked af det. Du misforstod hende signaler, og det vil du rigtig gerne arbejde på ikke sker igen.

Lad vær med at fortæl hende, at du kan lide hende. Gemt det til et senere tidspunkt, for lige nu er du nok ikke på god fod hos hende. Så start med at gør hende glad ved at sig undskyld. Hvis hun tilgiver dig. Kan du spørger om hun vil have lyst til at lave noget sammen. Måske siger hun nej, måske eller ja.

Får du et ja, så skal du tag det roligt, lad vær med at gør en masse ud af det, start stille ud. Spørg hvad hun har lyst til, hvis hun ikke ved det, forslå i kan gå en tur og snakke sammen. Det vil hun muligvis synes om. Får du et måske, så giv hende space til at overvej det, og spørg måske igen om en uge, for at se om hun har lyst.

Får du et nej, betyder det ikke løbet er forbi. Så lad vær med at spørg om hvorfor, lad vær med at pres på. Accepterer det, giv hende space, og prøv igen efter nytår.

Hvis du ikke kan sige det til hende med tale, så prøv med ord.
Giv hende evt. noget chokolade med et lille kort, hvor der fx. står “Jeg synes du er sød <3".
Det burde gøre et indtryk på hende. 🙂

Alt held og lykke

  • A, Pige, 22 år

Heyyy

Først og fremmest vil jeg sige, at du ikke har gjort noget galt. Nu er jeg selv pige, og jeg indrømmer, at vi nogle gange kan være lidt dårlige til at give hints.

Jeg tror måske, at de enten har misforstået det du har sagt, eller også har de først snakket om det bagefter, hvor de måske har følt, at det ikke var særlig fedt.

Nu siger du, at du ikke hørte nogle af dem sige stop, så det tror jeg ikke de har fået gjort tydligt nok.

Hvis jeg var dig, ville jeg hive fat i pigen og snakke med hende alene, da det ville gøre det lidt nemmere. Hvis du ikke er klar til at sige, at du kan lide hende, kan du blot sige, at det ikke var ment på nogen dårlig måde, og at du er ked af, hvis hun opfattede det forkert.

Håber du finder ud af det!

  • Pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat