Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg tror jeg er forelsket!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år.
Jeg forstår godt at det kan være svært, for på den ene siden kan du godt lide drengen, men på den anden side har du en veninde som er kærester med ham. Jeg ved godt at det kan være ærgerligt , men jeg synes at det ville være en meget dårlig ide at prøve at blive kærester med ham. det er en god ide at prøve at komme over ham, der er mange forskellige meter man ville kunne prøve, som at fx tænke på alle de ting som du ikke kan lide ved ham. Der må være nogen ting du synes er irriterende ved ham. Du kan også prøve at tage lidt afstand fra ham, altså måske være sammen med nogen af dine andre vener, eller prøve at være sammen me din veninde alene? det kommer nok til at tage noget tid. men jeg lover at du vil komme over ham ham på et tidspunkt.

De allerbedste Hilsner
Pigen som prøver at hjælpe..

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg er enig med de andre i at du ikke burde prøve at blive kærester med ham. Det ville være mega tarveligt overfor din ven og forkert af flere grunde. Du kan eventuelt prøve ikke at hænge så meget ud med ham og tænke mere på ham som “din vens kæreste” eller “din ven” i stedet for dit crush.

Håber det går. Mus <3

  • Lee, Nonbinær, 16 år

Hej pige på 12

Du kan ikke lige frem ændre hvem du kan lide men du kan prøve at sige det til hende veninden og sige at det ik skal gå ud over deres forhold og at de kan gøre lige hvad det passer dem hvad det angår

  • Ofelia, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat