Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg tror jeg elsker hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15.
Det lyder som om at du har fundet dig en sød pige, men jeg tror måske du forveksler at elske med at være forelsket… Men hvis du godt kan lide hende, så synes jeg du skal sige det til hende! Det virker som om hun også synes at du er meget sød:P Men pas lidt på med at bruge ordet elske, det er et stort ord, som kan være svært at forstå og det kan nemt misforstås. I mit øre lyder det mest som om du er lidt små forelsket i hende:)
Held og lykke med det!

  • Caroline, Pige, 18 år

Hej 15årige dreng. Det er noget alle oplever, og piger kan godt lide at drenge siger hvad de mener. Jeg har også et crush på en og han ved det han spurgte om vi skulle være kærester jeg sagde nej for vi havde kun mødt hinanden en gang men vi skriver og snakker sammen men hvis i har været sammen mange gange så akseptere hun det nok😊

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej med dig

Sejt at du skriver ind!
Det lyder dejligt med hende den søde, og jeg tror ikke at du skal være så nervøs over at hun ikke føler det samme for dig.. Men pas på at det ikke bliver for overvældende, opfør dig som du plejer og tag den med ro.. Du kan jo prøve at sende et hjerte til hende (det skader ikke) Give hende et kompliment eller rose hende.
Jeg kan godt selv føle at kærlighed kan gå for stærkt, det er vigtigt at i begge to har det godt i det, men jeg er sikker på at det nok skal gå!

Jeg krydser fingre for dig og kærligheden!

Knus Mig

  • L, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat