Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg tror at jeg er forelsket

Jeg tror at jeg er forelsket i min bedste ven

og jeg har ikke set ham i løbet af sommeren

og jeg rodmer når jeg ser rødmer når jeg ser ham

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa… Jeg vil anbefale dig, at finde ud af om du virkelig kan lide ham, og finde hints til at han også har det på samme måde, for det er en skam at smide et så godt venskab væk, for noget man ikke er sikkert på vil holde. Havde det på samme måde med en af mine gode drenge venner i en længere periode, og han vidste tegn på at have de samme følelser, men valgte at lægge det på hylden, da jeg vidste det ikke var holdbart. Håber at du finder ud af det.

  • MikkelMås, Pige, 16 år

Tak det skal jeg nok prøve

  • Anonym, Pige, 10 år

Bare spørg om vi skal være kærester hvis du snakker godt med ham. I er kun 10 så kærester er alligevel ikke noget man lægger det helt store i endnu. Han skal nok sige ja, men ellers er det jo bare en skam for ham. Hvis du er bange for at det ødelægger jeres venskab, skal du bare lade vær med at gøre det pinligt, for så vil han også finde det naturligt at være venner efter du har spurgt hvis han nu ikke har lyst til at være kærester. Men bare spørg for jeg er sikker på at du kun kan få noget godt ud af det.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat