Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg tror aldre jeg bliver forelsket

hej,

jeg er bange for at jeg aldre bliver forelsket,
alle de andre har være forelsket, jeg ved ikke hvordan Det føles
og hvordan det er, tror aldre det kommer!,
Jeg er meget ked af det Nogle gange, fordi pigerne går kun efter den samme dreng det er hårdt og kig på,

jeg håber i svar,

kh dreng på 14 år 🙂 pls pls pls!

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Ikke tænk på det, du er ikke så gammel endnu. Og jeg har aldrig rigtig mødt nogen på din alder der rend faktisk har været forelsket, det er for det meste bare noget de fortæller dem selv fordi de kan lide en som ven

  • Hjælper, Pige, 13 år

Jeg kan godt forstå det er hårdt men jeg syntes du skal vente til du er klar og har fundet en du rigtig godt kan lide kh pige på 11

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Hej.
Kender god det der med at alle kigger på en bestemt person (i mit tilfælde én bestemt pige) MEN alligevel sker der det, at de andre piger og jeg selv skriver med en dreng eller har en kæreste der kan lide os andre, og ikke hende som alle plejer at kigge på.
Det med du ikke har været forelsket, det er meget normalt i din alder. Altså jeg er 16 år og da jeg var på din alder, havde jeg aldrig prøvet at være forelsket i en person. Jeg havde det ligesom dig, at være bange for at jeg ikke ville prøve at kunne mærke følelsen af at være forelsket, men så mødte jeg en dreng og faldt lige for ham.
Det jeg prøver at sige er bare at det er helt normalt det du føler og jeg kan relatere til alt det du skriver, men nu har jeg været igennem perioden og kan trygt sige dig at du nok skal prøve at få en flirt og kæreste som du vil være forelsket i
Håber snart den rigtige dukker op for dig!!

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat