Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg savner stadig min ex..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Søde skat. Jeg forstår dig rigtigt godt. Hvor er du dygtig at du skriver herind til mig…. Og fortæller så flot om hvordan det er lige nu. Jeg forstår godt du savner ham rigtigt meget men jeg ved også at du nok skal komme over det for du er stærk…. Jeg ved du nok skal finde en ny sød og dejlig kæreste men lige nu er det måske ikke den rette for dig og jeg ved det hårdt når jeg siger sådan men jeg ved du kan komme over det søde. Du kan godt søde. ❤️❤️

  • Sara, Pige, 16 år

hey! da jeg var 13-14 havde jeg også en kæreste jeg selv slog op med flere gange. det er hårdt, men i de fleste tilfælde skal man virkelig bare komme videre. det udvikler dig megeg mere som en person, ikke at gå tilbage til den samme person, som tydeligvis ikke er helt god for dig, når i jo slog op af en grund.

  • bJj, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat