Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg “mobber” mit crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej;). Du er for guds skyld ikke den eneste, jeg var hamrende forelsket i den her pige og så er vi på lejrskole og hun er sulten. Så siger jeg
– Har du ikke set de æbletræer derude? Og hun svarer at det har hun ikke hvor jeg så siger i en lidt ubehagelig tone
– Er du helt blind?
Det var jo overhovedet ikke det der var meningen og havde også sygt dårlig samvittighed efter:(. Jeg ville foreslå at starte med at næsten ikke sige noget på svømningen. Så kan du efter lidt tid tænke efter inden du siger noget og på den måde sikre dig at du ikke kvager dig;).

  • Vjbvkk, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat