Brev

Jeg mangler en kæreste + piger siger altid jeg er sød nok, men der sker aldrig mere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Må desvære sige at man nok ikke rigtigt kan gøre noget ved det.Måske kan du prøve at være lidt mere direkte.Ellers kan du måske se om du kan finde noget på YT(YouTube)det har ivedfal hjulpet mig en del.

  • The Fighter, Pige, 13 år

Hej.
Det her råd er lidt kedeligt, men det er faktisk rigtigt. Man skal ikke gå og vente på et forhold, det kommer bare af sig selv. Lige pludselig møder du en sød pige som vil gengælde dine følelser og forhåbenligt udvikle et fast forhold.

Og jeg er helt enig i at det kan være svært at snakke med den pige man er lidt små vild med, men bare kast dig ud i det så er dine chancer ihvertfald større hos hende end hvis du slet ikke gør noget 😉

Og til det med at du har det svært derhjemme, prøv at snak med nogle du er trygge ved. Måske en ven eller et familiemedlem?

Kærligheden skal nok komme, det skal du ikke være bekymret for 🙂

  • Penny1017, Pige, 18 år

Bare rolig den rete pige skal nok komme man skal bare ha tålmodighed.
Min storesøster fik førets en rigtig kæreste da hun ca. var 23 år, så du skal bare vente til den rete kommer
Hilsen pige.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere