Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg mangler en kæreste + piger siger altid jeg er sød nok, men der sker aldrig mere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Må desvære sige at man nok ikke rigtigt kan gøre noget ved det.Måske kan du prøve at være lidt mere direkte.Ellers kan du måske se om du kan finde noget på YT(YouTube)det har ivedfal hjulpet mig en del.

  • The Fighter, Pige, 13 år

Hej.
Det her råd er lidt kedeligt, men det er faktisk rigtigt. Man skal ikke gå og vente på et forhold, det kommer bare af sig selv. Lige pludselig møder du en sød pige som vil gengælde dine følelser og forhåbenligt udvikle et fast forhold.

Og jeg er helt enig i at det kan være svært at snakke med den pige man er lidt små vild med, men bare kast dig ud i det så er dine chancer ihvertfald større hos hende end hvis du slet ikke gør noget 😉

Og til det med at du har det svært derhjemme, prøv at snak med nogle du er trygge ved. Måske en ven eller et familiemedlem?

Kærligheden skal nok komme, det skal du ikke være bekymret for 🙂

  • Penny1017, Pige, 18 år

Bare rolig den rete pige skal nok komme man skal bare ha tålmodighed.
Min storesøster fik førets en rigtig kæreste da hun ca. var 23 år, så du skal bare vente til den rete kommer
Hilsen pige.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat