Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg lyver for meget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes bare du skal sige til din kæreste hvad din mor sagde og så kan i grine lidt af det sammen 🙂

Man må gerne have hemmeligheder for sine forældre, og at kysse med sin kæreste er ikke en mega farlig ting som man skal fortælle – det er bare sødt :)))

Jeg ved ikke hvorfor din mor ikke synes I skal kysse, men nogen gange kan forældre godt være lidt overbeskyttende. Hvis DU og din kæreste begge har lyst til at kysse, så må man godt 🙂

Det lyder som om du har en sød kæreste, tillykke med det 😀

  • Dreng, Dreng, 16 år

Jeg synes måske du er i en tidelig alder at begynde og kysse og holde i hånden , men du skal gøre det hvis du har lyst og kun lyst. Men jeg kan godt følge din mor i det.

  • Pigen, Pige, 14 år

Hej, du skal vide at det du lyver om ikke er noget du skal have dårlig samvittighed over!!! Det du lyver om er nået din mor vil synes er sødt, når du fortæller det til hende om et par år. Du skal bare forsætte med hvad du gør, og så længe både dig og din kæreste har det godt sammen, og han ikke tvinger dig til nået er alt som det skal være. Og husk alle lyver om ting nogle slemmere end andre.

  • Victoria, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat