Brev

Jeg kan virkelig ikke regne ham ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Har et problem helt ligsom dit, men måske bare prøv at lade vær med at komme ind i noget drama og bare vær naturlig. Du er perfekt som du er og du skal nyde din barndom mens den varer

  • Anonym, Pige, 15 år

Hejs søde.
Jeg ved ikke om du har hørt det med at hvis en dreng hiver i en piges rottehale på legepladsen, så er det et tegn på at han er vildt med hende. Sådan er det også når man er 13.
En grund til han måske kaldte dig sådan noget, kunne måske være fordi,, han ved at din gamle flirt bliver hurtig jaloux vil han ikke fucke deres venskab op ved at fortælle ham at han kan lide dig, så er det bare lettere for ham at skjule sine følelser selvom det ikke er sådan han har det.

Jeg ville give det lidt længere tid, måske begynde at snakke med ham, selvom jeg godt ved at det kan være svært, og hvis du er hundrede procent sikker på at han kan lide dig, så tror jeg du skal snakke med ham om din tidligere flirt. Din tidligere flirt bør kunne håndtere at du er videre, ellers er det ikke dit ansvar at han bliver ked af det.

Håber mit svar kan hjælpe dig:)

  • Hilsen pige på 18 med en smule livserfaring, Pige, 18 år

Hej unge tøs på 13 år.

Jeg er nu en del ældre, så jeg har sgu selv oplevet en del når det gælder fyre og mænd.
Når man er 13 år og er i modningsperioden har både drenge og piger hormoner og følelser der går i svingture, op og ned. Det er dog oftest os tøser der får vore ubehagelige menstruation og følelser vi ikke helt kan styre. Det lyder meget til at dit crush her er igang med at finde sig selv og hans identitet, altså finde ud hvem han er for en type osv. Jeg tror bare han spiller sej med hans kammerater og at han kaldte dig for en so da han var jaloux, det er meget typisk. Vi siger de mest grusomme ting når vi bliver sure/jaloux..
Du skriver at han sender dig blik, smiler og kigger tit på dig?
Det er de typiske tegn på en ung forelskelse
Men det lyder som en god ide at du går op til ham, face to face og hører med ham.

Masse held og lykke!
Du kan godt!

Mvh
Kvinde på 20 🙂

  • Kvinde 20, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat