Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan virkelig ikke regne ham ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Har et problem helt ligsom dit, men måske bare prøv at lade vær med at komme ind i noget drama og bare vær naturlig. Du er perfekt som du er og du skal nyde din barndom mens den varer

  • Anonym, Pige, 15 år

Hejs søde.
Jeg ved ikke om du har hørt det med at hvis en dreng hiver i en piges rottehale på legepladsen, så er det et tegn på at han er vildt med hende. Sådan er det også når man er 13.
En grund til han måske kaldte dig sådan noget, kunne måske være fordi,, han ved at din gamle flirt bliver hurtig jaloux vil han ikke fucke deres venskab op ved at fortælle ham at han kan lide dig, så er det bare lettere for ham at skjule sine følelser selvom det ikke er sådan han har det.

Jeg ville give det lidt længere tid, måske begynde at snakke med ham, selvom jeg godt ved at det kan være svært, og hvis du er hundrede procent sikker på at han kan lide dig, så tror jeg du skal snakke med ham om din tidligere flirt. Din tidligere flirt bør kunne håndtere at du er videre, ellers er det ikke dit ansvar at han bliver ked af det.

Håber mit svar kan hjælpe dig:)

  • Hilsen pige på 18 med en smule livserfaring, Pige, 18 år

Hej unge tøs på 13 år.

Jeg er nu en del ældre, så jeg har sgu selv oplevet en del når det gælder fyre og mænd.
Når man er 13 år og er i modningsperioden har både drenge og piger hormoner og følelser der går i svingture, op og ned. Det er dog oftest os tøser der får vore ubehagelige menstruation og følelser vi ikke helt kan styre. Det lyder meget til at dit crush her er igang med at finde sig selv og hans identitet, altså finde ud hvem han er for en type osv. Jeg tror bare han spiller sej med hans kammerater og at han kaldte dig for en so da han var jaloux, det er meget typisk. Vi siger de mest grusomme ting når vi bliver sure/jaloux..
Du skriver at han sender dig blik, smiler og kigger tit på dig?
Det er de typiske tegn på en ung forelskelse
Men det lyder som en god ide at du går op til ham, face to face og hører med ham.

Masse held og lykke!
Du kan godt!

Mvh
Kvinde på 20 🙂

  • Kvinde 20, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat