Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan lide mit crush, hun kan måske lide mig, hvordan får jeg det sagt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng, hvis du er for bange til at sige det så vil jeg foreslå et brev…men hvis i virkelig har god kemi vil jeg foreslå kys..hvis du vil kysse så skal det bare være på kinden og mens i er alene.. udtryk dine følser sig du elsker hende, så skal det nok gå. Hel og lykke mvh pige 12 PS Sry for så mange hvis☺️❤

  • Pige 12 år, Pige, 12 år

Jeg syntes virkelig bare du skal sige det! Jeg ville virkelig ønske at flere mennesker bare sagde hvad de følte. PS piger elsker når drenge tager intiativ

  • Fbi, Pige, 13 år

Er sikker på at hun kan lide dig. Hvis i holder i hånden, så er hun vild med dig. Trust me. Er selv en pige. Sig det ligeud til hende. God fornøjelse

  • Lovehelper, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat