Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan lide ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er ikke så god til at hjælpe med sådan nogle situationer, men jeg kan fortælle dig at det var super sejt og modigt at du turde skrive brevet til ham. Der er intet forkert i at have følelser for en person. Det er jo noget alle har prøvet – nogle er bare modige nok til at prøve at gøre noget ved det så jeg ser ingen grund til at skrive til ham at det var en fejl. Bare stå ved dine handlinger, især når du intet har gjort forkert. Hvis han har set brevet ville han nok have gjort noget for jeres forhold skulle udvikle sig, så det er nok bedst bare at lade det ligge og komme videre. Men det kan også være at han har interesse i dig, men er lidt bange for at vise det. Så da han spurgte om dit nummer, prøvede han at tage initiativ til en samtale, men trak sig fordi han blev nervøs? Men i sidste ende er det jo kun drengen selv der kan fortælle hvad han føler, så hvis du har mod på det, kan du skrive til ham om han havde set dit brev.
PS. du virker super super rar, og der er absolut ingen grund til at undskylde for alt hvad du gør – du spilder i hvert fald ikke vores tid for vi vælger selv at gå ind og hjælpe(-:
Håber du kan bruge min hjælp til noget

  • Drengen med masser af tid (-:, Dreng, 18 år

giv ham en grund til han skal synes om dig måske synes han bare du er skide dejlig

  • bigdaddy, furry, 23 år

Prøv at hjælpe ham med forskellige ting.

  • HK, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat