Gratis

anonymt

24/7

Brev

Jeg kan lide en, men ved ikke hvordan jeg skal sige det til hende! Giv mig nogle gode råd!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, ej hvor dejligt at du har fundet en sød pige du godt kan lide. jeg synes det ville være en god ide hvis i mødtes først. men jeg tror hvis du ikke griber chancen og fortæller hende hvad du føler, kommer du til at fortryde det.

  • pige, Pige, 14 år

Hej dreng. Jeg har selv oplevet dette dilemma, så jeg vil give dig råd ud for min egen oplevelse. Hvis du virkelig kan lide hende, kan du måske spørge om i kunne mødes på sted. Se om i har samme kemi der. Jeg føler personligt selv at jeg ikke kan være sammen/kærester med en person som jeg ikke har mødt, selvom vi har skrevet længe. Sociale medier er et poleret sted, og måske har i ikke så meget tilfælles, som i går og tror. Hvis mødet går godt , kan i snakke om hvad i så vil. Være sammen med andre, og hjemme hos hinanden, også snakke om hvor det fører hen. Så det er vigtigt at i hele tiden snakker med hinanden, om hvordan i føler og om i er trygge.
Hvis mødet går dårligt, og du ikke føler hun er den samme, eller andet, kan du prøve at snakke med hende om det
Held og lykke;)

  • pige:), Pige, 15 år

Hey, jeg er selv en pige og hvis jeg havde skrevet med en dreng i cirka 5 måneder ville jeg nok tænke at drengen skulle flirte med mig også derefter spørger om vi skulle mødes for det vil nok være bedst hvis i mødtes. Håber virkelig hun siger JA hvis du spørger vises.

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat