Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg kan lide en men jeg snakker aldrig med hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det lyder ærligt talt fkn nederen. jeg forstå dig virkelig godt, da jeg har oplevet noget næsten det samme som det, du siger.
selvom det er mega nederen, så er du nok nød til at snakke mere med hende, før at du kan spærge hende om kærester. det tager tid at blive kærester, og man lærer hinanden at kende før man kommer sammen og ikke efter. og der ligger ofte et stadie mellem venner og kærester (flirt, bolleven, at ha noget osv).
hvis du gerne vil snakke mere med hende, så tror jeg et godt sted at starte er snapchat eller messenger (kommer an på hvad i bruger mest). skriv med hende efter skole og start samtaler op. vær interesseret i hendes svar og ting hun laver og evt. svar på hendes stories. du kan give hende komplimenter. og selvom det kan være svært, så prøv at virke chill og bare snakke med hende i skolen. det behøves ikke kun være jer to. hvis I i en gruppe snakker så gå derover og join samtalen. og begyn at snakke med hende sammen med andre.
når i bliver tættere kan du måske spørge hende om i skal hænge ud og så prøve med noget flirt eller lignende.
prøv at være chill og bare vær dig selv. selvom du kan li hende, så la vær med at vis det for meget i starten, indtil du føler, at hun måske har det på samme måde.

  • hat#, Dreng, 16 år

Prøv på vennestadiet og prøv at dril hende lidt fir sjov og så hvis hun ej hvor du irriterende eller sådan noget hvor i fjoller så sig elsker ogs dig prøv at vær meget åben for hende

  • Tihi, Pige, 14 år

Hej!
Jeg er altså selv til piger, så jeg ved ikke om jeg kan give dig den bedste rådgivning, men jeg er vel en pige sååå…

Hvis hun har sagt nej til dig er du dsv nok nødt til at komme videre. 🫤
Prøv at være hendes ven, hvis hun virker nede over at du ikke snakker med hende på samme måde som før, så er der måske håb. (:
Men hvis hun virker ligeglad, og ja hvis hun ikke gør noget for at få dig, skal du nok prøve at acceptere det selvom at det er svært. Når nogen ikke kan lide en tilbage er det, den værste følelse der findes, men prøv at holde humøret oppe! 😉
Vær sammen med dine venner, og se en masse Netflix, (eller noget andet, hvad ved jeg.)
Denne pige lyder som noget helt særligt, du må finde ud af om hun slet ikke kan lide dig, eller om hun måske godt kan… hvis ikke er du nødt til at komme videre, du må overveje om du kan klare at være hendes ven, eller om det vil gøre for ondt.

Vil lige sige at du skal være venlig og sød overfor hende! Mange drenge i din alder begår den fejl, at de driller pigen de kan lide, og at de bare prøver at passe ind, de har på en måde en facade. Jeg ved ikke hvilken type denne pige er, men de fleste piger jeg kender kan godt lide når drenge, tør være sig selv, og ikke gør dumme ting for at imponere deres venner.

Held og Lykke med det hele 🍀💕

Mvh en pige

  • 🍂🍂, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat