Brev

jeg kan lide en fuckboy!!

jeg er en pige på 13 år og går i 7. klasse.

så jeg kan godt lide den her dreng som er et år ældre end mig.

men problemet er at han er en kæmpe fuckboy er hans bedste venner er næsten kun piger.

han hænger ud og opfører sig som kærester med en ny pige hver dag og han nyder det virkelig.

kan bare så godt lide ham og har haft et crush på ham i næsten et år.!

HJÆLP!

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Smut væk fra ham nu. Jeg har ikke andet at sige. og ellers vent. Han lyder lidt som en af mine klasse kammerater. Jeg holder mig væk selv om jeg aldrig har kunnet lide ham.

MVH. Mig

  • Keglen, Pige, 14 år

Bare cut ham af sis. En fuckboy er og forbliver en fuckboy. Peeerioodttt.

  • dum bich, Pige, 13 år

Ih, hvor jeg forstår dig. Der er jo en grund til at de er fuckboys – det er selvfølgelig at de er vanvittig charmerende og kan få hvem de peger på. Jeg har selv hængt efter en fuckboy fordi han var sindssygt tiltrækkende med sixpack og det hele og jeg tænkte på ham hele tiden. Jeg så gennem fingerne med at han knæppede til højre og venstre og ingen gang forsøgte at skjule det. Endelig fik jeg taget mig sammen til og vende ham ryggen selv om det var vildt svært. Det synes jeg også du skal gøre med din fuckboy. Som andre også skriver – hold dig væk fra ham, han sårer dig blot.

  • Mischa, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat