Brev

Jeg kan li ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey

For det første du siger du har fået hjælp til at stave, er det en forældre eller en ven, for hvis det er en ven du har talt med det om, så kan de måske hjælpe sug med at se efter tegn.

I forhold til det med tegn, så må jeg være ærlig og sige at jeg ikke er mester i det, da jeg har gået rundt og været vild med en dreng i et år, uden at gøre noget.

Så mit råd er at hvis han fx. smiler nogel gange hvis du siger noget, eller behandler dig anderledes end de andre piger, så kunne det være et tegn, men mit bedste råd er at sige det til ham hvis du har den mindste fælde af han kan lide dig, eller du virkelig gerne vil sige det, for det er rart at få sagt det, og jeg kan ikke anbefale bare at lade som ingenting og vente på han spørg dig 😉

Held og Lykke❤️

  • Anonym pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat