Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan ikke læse ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ven, jeg ved det er svært. Men tænker at du er for god til ham, hvis du har kunne lide ham i så lang tid, og han ikke har taget en chance, så er det spild af din tid. Der er mange andre fisk i havet. Jeg er sikker på, at du kan finde en rigtig sød og dejlig dreng, som også kan lide dig. Håber at du har det godt.

  • Love doctor, 15 år

Prøv at spørg ham om han faktisk har modtaget nøgenbilleder ( Og sendt nogle ), hvis han har så ja, så burde du nok droppe ham. Men det kan også være at det bare er rygter og han i virkeligheden er en virkelig flink fyr

  • :), 16 år

Hej
Jeg stod i præcis samme situation da jeg gik i 6. Jeg gav ikke op, og jeg ende med at blive kærester med ham, og det var et forfærdeligt forhold, for jeg tænke også på alle de rygter der var om ham, og jeg endte med at slå op med efter kun 1 måned. Så mit bedste råd er enden at droppe det, eller spørger ham om alting, for hvis det er ikke sikkert at du får et dejligt forhold med ham, hvis du ikke ved hvem han er.
Held og Lykke

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat