Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan ikke komme videre….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa ❤️
Kærestesorger er simpelthen så forfærdelige. Det er bare det værste.
Jeg tror, at det er meget individuelt hvordan folk kommer over et knusthjerte.
Start med at tag en dyb indånding – gør det nu, lige nu. Så er der en nogenlunde ro i kroppen. Gør det en gang i mellem.
Det er vigtigt, at du ikke lader tankerne flyde over hovedet på dig.

Jeg ved ikke, om jeg ville gå tilbage til ham, selvom det måske kan være lidt fristende. Han slog op.
Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan få ham til at fortryde det. Der er jo folk der får sådan et ´breakup – glowup` something. Han skal nok komme til at savne dig.

Jeg er sikker på, at du er en pæn og sød pige. Men man kan altid ændre nogle vaner, så man får det bedre med sig selv. Du kan fx få en ny hudplejerutine, eller dyrke lidt yoga. Så får du også tankerne lidt væk fra ekskæresten din.
Det jeg prøver at sige er bare, at i stedet for at bruge tiden på at dyrke dit knuste hjerte, så brug det på få det bedre med dig selv, og lær dig selv bedre at kende. Der er altid plads til forbedring. Jeg lover dig, at selvkærlighed er det bedste du kan gøre i sådan nogle tider.

Men hey, det er også helt OKAY Og forståeligt at være ked af det. Det viser bare hvor meget du holdte af ham.
Du siger, at du har snakket med din familie og venner om det. Det synes jeg er super godt, bliv ved med det. Det hjælper at snakke med nogen.

Jeg kan godt se, at det kan være lidt problematisk at jeres søskende er venner. Men om et halv til et helt år, betyder det nok ikke så meget mere.

Du skal nok komme over ham! Det lover jeg!
Du er 16 år, der er stadig massere søde drenge ude der! Du skal bare finde den rigtige.

Jeg er ikke ekspert men jeg håber, at du kunne bruge noget af det. Og jeg ønsker dig at held fremadrettet, og så håber jeg selvfølgelig, at du snart får det lidt bedre ❤️

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej pige på 16.

Det lyder som en kæmpe humørbombe (på den dårlige måde).

Selvom jeg aldrig selv har oplevet det som du beskriver, men jeg tror noget af det du skal gøre er første lige at “synke” shocket. Det tror jeg kan tage lidt tid, men jeg tror også det er vigtigt du først accepterer situatioen inden du beslutter dig for dit næste move.

Det lyder godt at du har snakket med din familie og venner om det. Det hjælper altid at tale om tingene synes jeg selv.

Du nævner også at du måske skulle prøve at få ham tilbage. Nu kender jeg selvfølgelig ikke baggrunden for at han slog op med dig, men jeg tror ikke det ville være en god ide at prøve at få ham tilbage. Han må jo have en eller anden grund til at slå op, selvom det måske virker meget surrealistsik lige nu.

Med det sagt tror jeg det ville være godt for jer begge to at tale sammen om, hvordan i begge to oplever det, men ikke lige nu. Jeg tror i begge har brug for lidt tid til at køle af og tænke over det hele.

I forhold til at komme videre ville mit bedste råd nok være at få lidt distance fra ham, undgå at se ham (også selvom din søster er venner med hans søster). Og måske endda stoppe med at følge ham på de sociale medier, hvis du dyrker sådan noget. Jeg tror det ville hjælpe at få ham lidt ud af dine tanker så meget som muligt. Hold dig beskæftiget med ting du kan lide, hver sammen med venner du holder af.

Mon ikke der snart dukker en anden heldig fyr op på et tidspunkt?

Kæmpe held og lykke! Det skal nok gå altsammen.

  • Simse, Dreng, 16 år

Find en anden istedet! Undskyld, men hvis en slå op med dig så tror jeg de har overvejet det ret godt igennem, og at i bar ikke ønsker det samme mere.

  • Dnndnsn, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat