Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan ikke komme over min ex

Hej jeg er en pige på 13 år,

jeg kan virkelig ikke komme over min ex efter 6 måneder

han har en ny kæreste

og kan ikke få mig selv til at komme over ham eller lide en anden dreng

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej.
jeg forstår dig virkelig godt jeg har også en ex jeg ik kan komme over og det er snart to år siden nu.
hvis han har betydet rigtig meget for kan det være virkelig svært at komme over en og det er måske derfor at det er svært at komme over ham.
det kan hjælpe at du er sammen med dine venner og familie og have det virkelig sjovt og lade være med at snakke/tænke på ham og det vænne dig til ik at tænke på ham og så kommer du automatisk over ham.
håber jeg kunne hjælpe😊

  • pige på 11, Pige, 16 år

Halløj:

Jeg ville måske bare prøve at være sammen med mine venner mere end normalt.

Jeg har selv en ex kæreste, som var svær at komme over. Mine venner kendte ikke til mit forhold til ham så de kunne ikke hjælpe mig videre.

Hvis dine venner eller veninder, kender til det forhold du havde til dibn ex, så kan de måske hjælpe.

Hilsen…Håber det hjælper

  • Pige på 13 år, Pige, 13 år

Hej
Jeg kan godt forstå hvor svært det kan være, heldigvis har jeg ikke været i et forhold så det der ikke sker til mig, selvom jeg har nogen jeg tænker på I Ca 4 år, men jeg kommer aldrig I et forhold end til jeg bliver rigtig stor
Men du kan måske hvis du har nogle billeder af ham så kan du slet dem eller smide dem ud, du kan fjerne ham fra din sociale medier, og hvis du ser ham tit, så prøve at lade være med at se ham, eller bare prøve at lade someom han bare er en ven ikke andet(jeg ved at man måske aldrig kan blive venner igen) men bare prøve at lukke ham ud fra dit liv, som du skrev har han fået en anden, prøve og tænke på at han kan lide en anden, at du ikke kan være sammen med ham mere
Tænk på din fremtid måske er der noget bestemt du vil være fx en læge eller en der spiller musik eller noget, også prøve at blive bedre til det du vil være
Du kan måske lære noget nyt eller være sammen med nogle positiv mennesker, du kan os lære noget nyt, eller øve dig på noget sport hjemme fordi der er nedlukningen, du skal bare brug din tid på alt muligt i stedet for at tænke på ham, og så bare prøve at tænke på at livet ikke stopper når en person ikke kan lide dig mere jeg håber det kunne hjælpe❤️

  • Anonym, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat