Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har været utro

Hej..

 

Mit problem er at jeg har en sindsyg skyldfølelse som jeg ikke kan komme videre fra. Der er gået 3 uger nu, siden jeg var min kæreste utro. Jeg fortalte ham det med det samme. Han tænkte længe over det, men valgte at slå op.

 

Jeg var ikke utro bevidst, eller det vil sige at jeg havde drukket mig så stiv at jeg intet kunne huske fra den aften, efterfølgende har jeg sp fået afvide jeg snavede ret meget med en.

 

Det gør mig så ked af at jeg har ødelagt noget, der var så godt. Jeg elskede ham virkelig, og nu har vi intet kontakt. Han vil ikke engang kendes vil mig bår vi ser hinanden til fester. Det gør mig så ked af at det er endt sådan her, pga noget jeg har gjort.

 

Har virkelig er dårlig skyldfølelse og jeg ved ik hvordan jeg kommer videre. Nogle gode råd?

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Det er vildt ærgerligt, og rigtig synd for dig! <3
– Jeg ville råde dig til. at hive fat i ham næste gang du ser ham, og snakke med ham, kom ud med alt det, som du har skrevet herinde, sig at du elsker ham. og bare sig hvad du har på dit hjerte.
– Jeg ville måske også råde dig til, at næste gang du tager til en fest, så lad vær med at drikke dig stang stiv hvor du ikke husker noget som du har lavet, og tænk på, at du har en kæreste som stoler/stolede på dig, hvis ham at han godt kan stole på dig.
– Du skriver forresten også, at du har fået af vide af nogle, at du har snavet med denne person og at du ikke husker det selv? Hvad hvis nu, at det ikke er rigtigt, og at det bare er noget vrøvl De har fyrret af, du må jeg også sikre dig, at du tager den rigtige beslutning inden du skriver til din kæreste at du har snavet med en anden. Afklar om det er sandt først, inden du fortæller noget til din kæreste.
Knus J

Problemet er bare at jeg har snakket med ham, det er nu en lille måned siden og det virker som om han er kommet videre…jeg kan bare ikke rigtig komme videre fordi jeg bare sidder med den her skyldfølelse, og egentlig gerne vil kunne snakke med ham igen da vi har mange fællesvenner og derfor er til mange af de samme fester.

  • Miiig, 16 år

rigtig ked af at hører hvad der er sket – faktisk ked af det på begges vegne.
Din kæreste har nok følt sig virkelig virkelig forrådt og han har nok også mistet en masse selvtillid. Du bliver nødt til at give ham tid og plads. Du bliver samtidig nødt til at tilgive dig selv, og finde ro i, hvad du har gjort også lære af det!! nogen gange er det bare ikke meningen at folk skal være sammen, men alle mennesker kommer ind i dit liv for en grund – og han kom for at lærer dig noget. tilgiv dig selv, og husk at alting nok skal gå!

  • dumpe pigen ;), 15 år

Prøv og tal med nogle som har prøvet det før eller næsten prøvet det☺

  • Anonymous, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat