Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har mistet følelser for min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa, det lyder meget som om du er ligesom mig!
Jeg har virkelig brug for at har et nært bånd med masser af nærvær, med min kæreste. det har ikke altid været helt nemt, da vi bor i 2 forskellige byer.
(Tror helt sikkert det er godt du har snakket med din kæreste om det, da det altid hjælper at snakke om det.)
Du kan evt rige til din kæreste det hjælper ret tit mig hvis jeg kan mærke jeg bliver usikker på forholdet, men hvis det forsætter og du stadig mister følelser, er det måske ik lige dig og ham det skal være.
Hæld og Lykke med det ❤️

  • A., Pige, 15 år

Hej.
Vis du føler dig i tvivl om du kan lide ham, så er det ikke et spørsmål du skal stille mere end en gang for vis man når der til i sit liv hvor man ikke syndes at kæresten er så spændene mere og det bliver svært at mødes. Vil jeg mene at det er synd for ham at du har mistet følsen for ham og måske har han også. Derfor vil jeg snakke med ham enten at slå op eller tag next step og vis man ikke føler noget der så er det rigtig valg at slå op❤️

  • Pige, Pige, 14 år

Hejsa.

Det kan være utroligt svært, men først og fremmest rigtigt sejt og godt, at du herinde åbner lidt op omkring dine tanker. Det er helt sikkert svært, at tage sådan en beslutning, især, når man er i tvivl. Det vigtigste her er virkeligt, at du spørger dig selv og virkeligt tænker meget over det. Fordi, det er jo ikke sikker, at du kan få ham tilbage, hvis du vælger ham fra.

Men du skal blive i forholdet for din egen skyld og ikke hans. Tænk dig godt om. Eventuelt snak med en god veninde, eller med en som du kender, der måske før har været i et forhold og få en masse god sparring med personen. Traf det valg, som du selv ønsker og ikke hvad andre ønsker. Jeg håber, at du kan bruge min “hjælp” til noget. Tænk over det.

Mvh. S

  • S, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat