Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg har kunnet lide ham i næsten fire år

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey.
Det er helt normalt at ens venner driller en. Bare husk på at de gør det fordi de elsker dig. Hvis det går dig rigtig meget på synes jeg at du skal sige til dine venner tydeligt at du synes det er træls og du gerne vil havde de stopper. Og måske kunne du også fortælle dem hvordan du egentlig har det angående den her dreng.😇

Angående forelskelsen synes jeg du skal nærke efter hvordan du har det. Føler du han har det på samme måde. Hvor stærke er dine følelser for ham. Og derefter kan du sige det til ham, hvis du føler det er det der er det rigtige for dig.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hejj. Du kan prøve at sige til dine venner hvordan du har det med den her dreng, jeg nemlig helt sikker på at de ikke vil drille dig, hvis de vidste det gjorde dig ked af det.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej!
Jeg tror at de fleste børn/unge har oplevet at være i lignende situation som du har. Det gør din situation ikke meget bedre. Men det jeg egentlig bare vil sige med det er, at det er helt normalt ikke at kunne styre sine følelser, og så også når der er to af ens veninder, som der spørger ind til det hele tiden.

Jeg har to forslag til, hvad du kunne gøre:
1. Du kunne prøve at snakke med dine veninder om det, og fortælle dem, hvordan du virkelig går og føler det over for den dreng. Så tror jeg godt, at de villle kunne begynde at forstå dig. Da du nu er i gang med at fortælle sandheden til dem… Forstår du?
2. Hvis du virkelig stadig har følelser over for drengen – Hvad er så problemet med at gå hen og snakke/flirte lidt med ham? – Han har måske også lidt følelser for dig, og er selv blevet drillet lidt af hans drengevenner?
Der er jo ingenting galt med, at have en kæreste, skal du tænke på… Det er dejligt, og i vil måske begge to, endelig kunne bryde tabuet ved at kunne lide den anden…
Jeg håber, at det altsammen kommer til at løse sig, og at du får det bedre med situationen!

  • Dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat