Brev

Jeg har fucket op

Hej, jeg er en dreng på 15 år.

Jeg er forelsket i en pige fra min parallelklasse. Her forleden gjorde jeg noget som jeg virkelig fortryder nu.

For nogle dage siden var jeg hjemme hos en af mine venner, som holdte “hyggedruk”, hvor hun også var der. Jeg drak alt for meget alkohol, og endte med at sige alle mulige mærkelige ting og flirte med hende. Hun var ikke specielt fuld, og jeg tror at hun syntes det var ret irriterende.

Dagen efter tænkte jeg tilbage på aftenen, og hvad jeg havde gjort. Jeg skrev så en besked til hende, hvor jeg sagde at hun måtte undskylde hvis jeg var lidt irriterende den aften. Hun har ikke svaret, og jeg har fået en følelse af at hun ignorerer mig og ikke kan lide mig. Vi snakker normalt ikke så meget sammen, så jeg ved heller ikke hvad jeg ellers kan gøre.

Jeg havde ellers en plan, med at invitere hende ud i foråret, og sige til hende hvad jeg følte for hende, men den plan er så ødelagt, fordi hun godt ved nu at jeg kan lide hende, og jeg tror at hun syntes jeg er en idiot efter det der skete. Jeg har virkelig fucket op, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre nu. Jeg fortryder det så meget.

Hvad skal jeg gøre????

Mvh C.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg synes stadig du skal invitere hende ud. Eller i hvert fald sige til hende hvad du føler, for så kan det være hun glemmer hvad der skete den ene aften.. Det hjælper altid at snakke tingene ud, og det kan endda være hun ikke synes du er en idiot.

Hilsen…

  • *****, Pige, 14 år

Hej du 🙂 jeg har været ude for noget af det samme hvor jeg i dette tilfælde var pigen og drengen han simpelthen gik hen og talte med mig om det der var sket og undskyldede osv. Hvliket var super rart faktisk vi endte dog ikke med at blive til noget på den måde men vi er blevet gode venner efter det 😉
Håber det kunne bruges!

  • Anonym, Pige, 16 år

Sig det til hende efter skole og forklar dig. Plejer tit at virke når i kun er jer to ❤️

  • Anonym, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat