Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har fucket op

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg synes stadig du skal invitere hende ud. Eller i hvert fald sige til hende hvad du føler, for så kan det være hun glemmer hvad der skete den ene aften.. Det hjælper altid at snakke tingene ud, og det kan endda være hun ikke synes du er en idiot.

Hilsen…

  • *****, Pige, 14 år

Hej du 🙂 jeg har været ude for noget af det samme hvor jeg i dette tilfælde var pigen og drengen han simpelthen gik hen og talte med mig om det der var sket og undskyldede osv. Hvliket var super rart faktisk vi endte dog ikke med at blive til noget på den måde men vi er blevet gode venner efter det 😉
Håber det kunne bruges!

  • Anonym, Pige, 16 år

Sig det til hende efter skole og forklar dig. Plejer tit at virke når i kun er jer to ❤️

  • Anonym, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat