Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har fået et crush på en yngre pige…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg synes helt sikkert at du skal sige det enten til hende eller nogen du stoler på.
Men ellers kan i vente til i bliver lidt ældre og se om i stadig kan lide hinanden.
Du skal huske at hvis i begge rigtigt godt kan lide hindanden så har alder ikke den største betydning.
Held og lykke. Kh

  • Anonym, Pige, 16 år

hej
jeg vil sige at du skal gøre hvad du synes der er rigtigt gå efter din mening og så må du stå imod dine venner og vis de bliver ved er de ikke rigtige venner og så skal du finde nogle nye fordi så er de andre fake venner. vis i stadig er vilde med hinanden når i sådan ca er 20 så kan i snakke om at i vil være sammen og flytte sammen så gør det

  • Anonym, 16 år

hej. Jeg kan sagtens forstå du tvivler. Jeg kan da selv huske hvis der var en dreng i ens klasse som havde noget med en fra 7 eller 8 klasse og han selv gik i 9, så blev han drillet. Ved ikke hvorfor det sådan at det kun er drenge der bliver drillet med at man er sammen med en yngre, hvor med piger er det bare cool. Jeg vil måske ikke anbefale at du har sex med en på 12, det er de færreste 12 årige der er klar til det. men hvis du virkelig godt kan lide hende, så er jeg også sikker på du vil respektere hun ikke er klar. jeg syntes du skal udforske det, se om der er noget i virkeligheden, før du tænker på sex. alt held og lykke til dig

  • 16 årig pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat